Werkkledij bedrukken

  Kies voor bedrukte werkkleding die perfect aansluit bij de identiteit van uw bedrijf.

  Werkkledij is een belangrijke investering voor een bedrijf. Werkkleding dient namelijk aan heel wat eisen te voldoen. Zo moet ze niet alleen veilig en slijtvast zijn, maar ook passen bij het bedrijfsimago. 

  Bij Biznizpoint heeft u daarom de keuze uit een ruim aanbod kwalitatieve werkkledij om te laten bedrukken met uw logo of persoonlijk ontwerp. 

  Wij bieden werkkledij aan uit verschillende sectoren zoals bouw, industrie, dienstverlening en horeca. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen namelijk ook bestellen buiten het aanbod dat online te raadplegen is.

  NIEUW: Mascot werkkleding verkrijgbaar via de Mascot webshop

  Mascot webshop voor bedrijfskledij

  Mascot werkkleding

  Biznizpoint Leuven is trots jullie te kunnen melden dat wij sinds kort het merk MASCOTverdelen binnen onze regio.

  Omdat tijd en ontwikkelingen niet stilstaan hebben wij besloten MASCOTop te nemen in ons productgamma. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een belangrijke aanvulling is op onze reeds bestaande merken. 

  In het brede productassortiment van MASCOT vindt u gegarandeerd mooie werkkleding, veiligheidsschoenen en andere producten. MASCOT levert al jaren veiligheidskleding, schoenen en gewone werkkleding voor alle branches en bedrijven.

  Projob werkledij

  Projob werkkleding

  ProJob Swedish Workwearstaat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden. 
  Het resultaat? De werknemers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Ze dragen het logo van de onderneming met zichtbaar plezier uit. 

  Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant. 

  Foto's van bedrukking en borduren op werkkledij

  Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte

  U ontvangt uw offerte op maat binnen één werkdag, volledig vrijblijvend!

  Biznizpoint

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden!
  Inschrijven

  Volg ons

  Stanley Stella
  Biznizpoint is officiële dealer van Stanley Stella
  Product Media Advisor
  Award winner bronze - Product Media Advisor