• March 25th, 2021
  • Category: Category

  Draag de toekomst met Stanley/Stella


  Hou jij van mode maar wil je hier op een bewuste manier mee omgaan met voldoende oog voor de planeet? Draag jij net als ons duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan is Stanley/Stella de perfecte match voor jou. Wij laten jou graag kennis maken met dit eerlijke merk.

  Missie

  Stanley/Stella vervaardigd eigentijdse kleding met oog voor mensen en de planeet. Hun missie bestaat uit het zo verantwoord mogelijk kwaliteitskleding maken. Dit doen ze door bewust te beslissen met wie ze samenwerken, hoe ze samenwerken en welke materialen er precies gebruikt worden. Er wordt samengewerkt met een beperkt aantal verdelers. Deze moeten op hun beurt voldoen aan een aantal groene eisen. Deze manier van ondernemen werpt duidelijk zijn vruchten af: Stanley/Stella werd door de Textile Exchange gerangschikt in de top 16 van toonaangevende merken wat de aankoop van duurzame materialen betreft. Ben je nieuwsgierig naar meer? 

  “Ik zie het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten.”
  Jean Chabert, CEO en oprichter

  100% biokatoen en gerecycleerde materialen

  Stanley/Stella kiest ervoor om enkel en alleen te werken met 100% biokatoen en gerecycleerde materialen. Er wordt nauw samengewerkt met leveranciers om de beste grondstoffen in te kopen. Ben jij nog niet geïnformeerd over het verschil tussen biokatoen en gewoon katoen? Wij helpen jou graag op weg! Biokatoen wordt geteeld zonder chemische insecticiden, pesticiden of meststoffen. Hierdoor komen er geen gevaarlijke of toxische stoffen in de bodem, meren of rivieren terecht. Op deze manier kunnen boeren en hun families in een veilige omgeving leven. En als dit nog niet overtuigend genoeg was: biokatoen is ook nog eens veel zachter dan gewoon katoen. 

  Lid worden van de Stella/Stanley-community?

  Stanley/Stella heeft niet alleen oog voor duurzaamheid, ze hechten ook belang aan jouw portemonnee. Speciaal om private labels en jeugdbewegingen te laten meegenieten van het bioverhaal is er een budgetlijn beschikbaar. Het merk biedt meer dan 100 volledig gecertificeerde duurzame stijlen met bijna 100 kleurenvariaties gebaseerd op de huidige trends. Ben jij helemaal mee in het verhaal? Wij zijn er alvast van overtuigd dat je met Stanley/Stella de juiste keuze maakt!

  Biznizpoint

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden!
  Inschrijven

  Volg ons

  Stanley Stella
  Biznizpoint is officiële dealer van Stanley Stella
  Product Media Advisor
  Award winner bronze - Product Media Advisor