COVID-19 Beschermingsmateriaal

  Beschermingsmateriaal en hygiëne- & zorgproducten nodig? Zoals mondmaskers, handgels of social distance gadgets . We leveren gecertificeerde mondmaskers & face shield gelaatschermen, desinfecterende handgels en nuttige social distance hulpmiddelen tegen Covid-19. Deze zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor zowel zorgsector, overheid als bedrijven, verenigingen, . #staysafe #stayhealthy #veiligophetwerk

  De markt van vraag en aanbod gaat zeer snel, alsook de modellen en druktechnieken zullen in de toekomst meer mogelijkheden bieden gezien we er toch van mogen uitgaan dat dergelijke artikelen een blijver zullen worden. Het is dus met andere worden een artikel in volle ontwikkeling. 

  Gezien de huidige situatie wordt het dragen van een maskerniet alleen aanbevolen, maar iets waar we allemaal rekening mee moeten houden als we elke maatregel nemen om onszelf en anderen te beschermen.

  Door de modieuze gezichtsmaskerste dragen, help je mensen om je heen te beschermen als je besmet bent maar nog geen duidelijke symptomen hebt. Het zorgt ervoor dat aërosolen (ademhalingsdruppels) zich niet vrij kunnen verspreiden. Zo draag je bij aan het terugdringen van het aantal nieuwe infecties.

   

  Waarom mondmaskers bestellen bij Biznizpoint?

   

  ✔ Zowel bedrukte als niet bedrukte maskers
  ✔ Conform de richtlijnen van FOD Volksgezondheid
  ✔ Meervoudig gebruik - wasbaar op 90°
  ✔ Ook beschikbaar voor kinderen

  Katoenen mondmaskers

  Katoenen mondmaskers zijn veilig

  Je kan katoenen mondmaskers perfect hergebruiken. Hiervoor dien je ze te wassen op 60 graden of gedurende een haluur of te koken.
  Volgens viroloog Steven Van Gucht is dat voldoende om het virus te doden.
  Ook viroloog Marc Van Ranst geeft aan dat katoenen mondmaskers prima zijn om druppels tegen te houden als je geen anderhalve meter afstand kan houden in het openbaar.
  (BRON: HLN 28/04)

  Persoonsgegevens


  Productgegevens


  Biznizpoint

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden!
  Inschrijven

  Volg ons

  Stanley Stella
  Biznizpoint is officiële dealer van Stanley Stella
  Product Media Advisor
  Award winner bronze - Product Media Advisor